kép1Művészeti vezető, alapító: Prepeliczay Frey Mónika

KREA Kortárs Művészeti Iskola enteriőrtervezőjeként diplomáztam, majd megalapítottam a   Frey Interior Design stúdiót.

Enteriőrtervezőként fő feladatomnak tartom stúdiónk szlogenét: lelket varázsolni a belső térbe. Az egységes harmonikus tér megalkotása a megfelelő színekkel, formákkal, belsőépítészeti elemekkel. Egy közös koncepciót megálmodva hangolódom rá a megrendelő gondolataira. Mint egy meghosszabbított kéz, szakmai ötletekkel, tapasztalatokkal segítek megvalósítani és kiegészíteni a megrendelő elképzelésit, együtt kikristályosítva a gondolatokat, hogy végül egy nagyszerű közös tervet alkossunk.

Folyamatosan követem és tanulmányozom a brazil tervezők klasszikus és kortárs munkáit. Velük készített személyes riportok révén közelebb kerülök alkotásaikhoz. A brazil design bútorokat a Frey Interior Design projektjeibe beépítem, és igény esetén a megrendelő részére a beszerzését is lebonyolítom.

Úgy gondolom, hogy minden tárgy, amely körbe vesz minket kapcsolatban áll közvetlen környezetével. Ahhoz, hogy a tárgyak harmóniát alkossanak azok tulajdonosaival, jó energiákat teremtve abban a környezetben ahol vannak, szükséges, hogy észrevétlenül beleolvadjanak környezetükbe. Minden a maga helyére kerül a rendeltetésük és a funkcionalitásuk szerint, ezáltal életet adnak az élettelen térnek. Ahhoz, hogy mindez a lehető legpraktikusabb, leggyorsabb és leggazdaságosabb módon valósítson meg egy álmot, megfelelő szakemberekre van szükség. Mi egy olyan csapat vagyunk, amely mindezt közösen megálmodja a megrendelővel, és megbízhatóan meg is valósítja azt.

CSAPAT

Alapító, művészeti vezető, enteriőrtervező: Prepeliczay Frey Mónika

Mérnők tervező, konzulens: Takáts Lilla

Konyhaspecialista: Bozsó Gabi

Tervezőgrafikus: Tamás Veronika

Látványtervező: Déri Miklós

Kivitelező, projekt manager: Siklódi Ottó

 
Back to top